Kuvertür Pul Çikolata.Kuvertür çikolataları benmari usulü eriterek pasta,cake pops,cupcake,kurabiye,ekler pasta vb gibi hamur işlerinizi kaplayabilir şekersiz krema ile karıştırarak ganaj elde edebilirsiniz.Benmari usulü erittiğiniz kalıp çikolataları 1/1 ölçü sıvı krema ile karıştırarak ganaj krema elde edebilir pastanızın iç yüzeyini veya cephesini kaplayabilirsiniz.Kuvertür çikolataları eriterek cake popslarınızı çikolataya bulayıp üzerine yağbazlı çikolata boyaları ile boyamalar yapabilir veya minik dekoratif şekerler ile süsleyebilirsiniz.Kalıp Kuvertur çikolataları eriterek kalıplayabilir istediğiniz istediğiniz formu verip kendi çikolatalarınızı üretebilirsiniz.
Kuvertür çikolatanın anlamı vardır.Kuvertür çikolata bir cins özel çikolata türü olup, profesyonellerin çok kullandıkları bir ürün haline gelmiştir.Kuvertür çikolatalar İçerisinde en az % 40 çikolata özü ve en az % 35 kakao yağı bulundurarak % 50 şekerden oluşur.
★
★
★
★
★
Toplam 0 yorum yapıldı
Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.