Toz patiseri krema ile pastalarınızın içine sıvama veya dolgu yapabilir profiterol,eklerturta,tart,kuruvasan gibi pastacılık ürünlerinde ve arzu edilen her yerde dolgu olarak kullanabilirsiniz.Profesyonel pastacıların tercihi ovalette toz patiseri uygulandığı alanda sulanma,çökme,tat değişikli yapmayarak son derece dayanıklı ve lezzetlidir.Ovalette toz krem patiseri fırınlanma özelliğine sahip ısıya dayanıklı krema türüdür.
KULLANIM ŞEKLİ: 1 kg. Ovalette Toz Krem Patiseri 2,5-3 lt. soğuk (4-6 C) su veya süt ile mikser yardımıyla 3-5 dk çırpılarak krema elde edilir. İstenildiğinde Toz Krem Şanti ile karıştırılarak da kullanılabilir.
Ovalette toz krem patiseri bitkisel yağ içerikli olup hayvansal katkı içermemesinin yanı sıra gerçek şekerden üretilerek içerisinde kimyevi tanlandırıcılar bulundurmaz.Çırpmadan önce gıda renklendirici veya aroma vericiler eklenebilir.Pasta,kek,hamur işleri dolgusu veya dekarasyon amaçlı kullanılabilir