Şeker Hamuru Kullanımı.Şeker hamurlarını merdane yardımı ile açmadan önce 4-5 dakika kadar yoğurarak avuç ısısı ile yumuşamasını sağlayabilirsiniz bu uygulama sayesinde şeker hamurlarınızı kolaylıkla açabilir kaplama esnasında çatlama yapmasını engellemiş olursunuz.Dr paste marka şeker humuru ile yaş pasta,kurabiye,cupcake kaplamanızın yanısıra maket pasta olarak kullanılan strafor köpük pastalarınızıda kolaylıkla kaplayabilir silikon kalıp veya basmalı kopatlar kullanarak süsleme amaçlı figürler oluşturabilirsiniz.Şeker hamurları kullanım öncesi pişirme veya özel bir uygulama gerektirmeksizin kullanıma hazırdır.Şeker hamurunu kaplama veya süsleme esnasında sabitlemek için ballı,şekerli su kullanabilir dilerseniz gıda tutkalı ile yapıştırabilirsiniz.Dr paste marka şeker hamuru yerli üretim olup domuz yağı ve katkıları kesinlikle içermemektedir.Şeker hamurunuzu kendiniz renklendirmek isterseniz jel gıda boyası kullanarak dilediğiniz tonlarda bir renk elde edebilirsiniz.Şeker hamuru ile modellemeler veya büyük figürler yapmak istediğinizde tylose c kullanarak sert kıvam almasını sağlayabilirsiniz.
Şeker hamurlarının açıldıktan sonraki raf ömrü 1 yıldır.Açıldıktan sonra arta kalan şeker hamurunuzu hava almayacak şekilde paketleyerek son kullanma tarihine kadar saklayabilirsiz.Şeker hamurunuzun kurumaması açısından buzdolabında muhafaza etmeyiniz.